Φράκο Κατά Παραγγελία

Το κατάστημα Davverο πρεσβεύει το διαχρονικό και κλασικό στιλ, προσαρμόζοντάς το όχι μόνο στις διαστάσεις σας, αλλά και στις σύγχρονες αισθητικές τάσεις. Έτσι αφιερώνει χρόνο και προσοχή σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα ανδρικά ενδύματα που ταιριάζει στις πιο ξεχωριστές περιστάσεις: το φράκο. 

Απόγονος της παλαιότερης στρατιωτικής στολής της κεντρικής Ευρώπης και μετεξέλιξη του σακακιού ιππασίας, το φράκο παραμένει πάντα μεταξύ των πιο δημοφιλών επιλογών επίσημης ανδρικής ένδυσης χάρη στον επιβλητικό του χαρακτήρα. Πράγματι το σακάκι με το ψαλιδωτό άνοιγμα στο τελείωμά του αναδεικνύει το ανδρικό ανάστημα, προσδίδοντας έτσι κύρος και απαράμιλλο στιλ στον άνδρα που τολμάει να ξεφύγει από τα συνηθισμένα. Σε αυστηρή γραμμή και με την επιλογή να το προσαρμόσετε στο προσωπικό σας γούστο, το φράκο στην πιο κλασική του εκδοχή μπορεί να συνδυαστεί με το αντίστοιχο παντελόνι του κομψού, κλασικού κοστουμιού ασορτί γιλέκο και παπιγιόν.

Στην πραγματικότητα οι επιλογές είναι περισσότερες και καθορίζονται τόσο από την περίσταση όσο και τη δημιουργική σας διάθεση.

Επισκεφτείτε το κατάστημά μας και μάθετε όλα τα μυστικά της επίσημης ανδρικής ένδυσης.

Γαμπριάτικο φράκο2