Τα γυναικεία κοστούμια της εταιρίας Davvero έρχονται, για να καλύψουν το μεγαλύτερο κενό στη γυναικεία ένδυση. Η συγκεκριμένη πρόταση αποτελεί μία ασφαλή και παράλληλα εντυπωσιακή επιλογή για τη σύγχρονη γυναίκα που αναζητά διαχρονικές κι ευέλικτες λύσεις στην απαιτητική καθημερινότητα του επαγγέλματός της, και όχι μόνο.  

Το κοστούμι που χαρακτηρίζεται ως «στολή εργασίας» για τον άνδρα, στο Davvero αποκτά την πιο θηλυκή κι εκλεπτυσμένη εκδοχή του. Για τον χώρο εργασίας ή για μία επίσημη εμφάνιση, το κοστούμι ταιριάζει σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις. Έτσι κάθε σύγχρονη γυναίκα μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο από το «τι να φορέσω σήμερα;», ενώ ταυτόχρονα παραμένει κομψή και εντυπωσιακή. 

Επαγγελματικό Ντύσιμο για Γυναίκες

Για μία πιο κλασική εμφάνιση προτείνουμε ψηλοκάβαλο παντελόνι και μεσάτο σακάκι με ή χωρίς ασορτί γιλέκο, ενώ η μία πιο μοντέρνα εκδοχή του γυναικείου κοστουμιού περιλαμβάνει σακάκι σε παρόμοια γραμμή και ίσιο παντελόνι με τελείωμα στο ύψος του αστραγάλου. Φυσικά μπορείτε να συνδυάσετε το σακάκι με την ασορτί φούστα στη γραμμή που επιθυμείτε. Εμπιστευτείτε την εξειδικευμένη κι έμπειρη ομάδα μας για ένα απόλυτα κολακευτικό ταγιέρ που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. 

Μπορείτε να επιλέξετε το στιλ, το χρώμα και το ύφασμα που σας ταιριάζει. Οι ειδικοί μας στο γυναικείο κοστούμι και ταγιέρ είναι πρόθυμοι να σας συμβουλεύσουν και να σας κατευθύνουν στη διαδικασία επιλογής όλων των παραπάνω.

Όλα τα πατρόν μας προσαρμόζονται σύμφωνα με τις διαστάσεις σας με μία επίσκεψη στο κατάστημά μας.