Παράδοση στο ανδρικό κοστούμι

Τα ανδρικά κοστούμια Davvero αποτελούν σήμα κατατεθέν για το γαμπριάτικο ντύσιμο. Διαθέτοντας μεγάλη παράδοση που ξεκινά από το 1990 μέχρι σήμερα, δηλώνουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι που τα ανδρικά κοστούμια Davvero έχουν συνοδέψει τις πιο λαμπερές στιγμές σας. Διαχρονική έμφαση σε ποιότητες & υφάσματα εκλεκτής ποιότητας μαζί με τη διάθεση να καλύψουμε απόλυτα κάθε απαίτηση ενός σύγχρονου άνδρα χαρακτηρίζουν τα ανδρικά κοστούμια Davvero.

Ραφείο

Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται με τον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό η παραγωγική διαδικασία των ανδρικών ενδυμάτων από το στάδιο της σχεδίασης, μέχρι και το στάδιο της παραγωγής.

Μοντέρνα & διαχρονικά γαμπριάτικα κοστούμια

Δείτε Περισσότερα

Υψηλή ποιότητα ραφής με λεπτομέρειες από όλες τις σύγχρονες τάσεις στο ανδρικό κοστούμι συνδυάζονται αρμονικά μαζί με τις δικές σας απαιτήσεις δημιουργώντας ένα μοντέρνο & λαμπερό αποτέλεσμα. Με τις απεριόριστες κατασκευαστικές δυνατότητες που διαθέτει το έμπειρο προσωπικό του Davvero δημιουργούμε το κοστούμι των ονείρων σας όπως ακριβώς το φαντάζεστε για τη μέρα του γάμου σας.

Επωφεληθείτε ακόμα από τις μοναδικές σχεδιαστικές μας ικανότητες και αποκτήστε κατά παραγγελία από το φυσικό κατάστημα, κλασικά φράκο, γραβατόνια και παπιγιόν, προσαρμοσμένα στις δικές σας διαστάσεις με σύνθεση από εξαιρετικά υφάσματα με την υπογραφή από κορυφαίους πατρονίστες.

Κατάστημα Davvero στη Φράγκων 20

Επισκευτείτε το Κατάστημα μας

Φράγκων 20, 4ος Όροφος

Παιδικά κοστούμια παραγγελία

Κατόπιν παραγγελίας υπάρχει η δυνατότητα για κατασκευή σε παιδικό κοστούμι για γάμο. Αυθεντική κατασκευή με όλες τις υψηλές σχεδιαστικές προδιαγραφές προσαρμοσμένες στις ανάγκες που έχει το επίσημο παιδικό ντύσιμο για γάμο.

Γυναικεία κοστούμια business

Επίσης, στις συλλογές μας διατίθενται και γυναικεία κοστούμια επαγγελματικά με εξαιρετική σχεδίαση, που χαρίζουν το επίσημο business look που χρειάζεται κάθε γυναίκα στο γραφείο, ενώ συγχρόνως εξασφαλίζουν άνεση και κομψότητα.

Ανδρικό κοστούμι μπέζ 1560-3085

Πλήρης συλλογή σε ανδρικά ρούχα

Στη συλλογή του Davvero μπορείτε ακόμα να ανακαλύψετε όλα όσα χρειάζεται ένα μοντέρνο ανδρικό ντύσιμο. Ανδρικά ρούχα για όλες τις απαιτήσεις με σακάκια, ανδρικά πουκάμισα, παντελόνια, μπλούζες, παπούτσια καθώς και πλούσια συλλογή σε αξεσουάρ όπως ανδρικές γραβάτες & δερμάτινες ζώνες. Ανδρικά ρούχα σε εξαιρετικές τιμές με την υπογραφή ποιότητας Davvero.

Κατά παραγγελία

Αποκτήστε το στιλ των ονείρων σας! Το κατάστημα Davvero προσφέρει τη δυνατότητα για δημιουργία κατά παραγγελία, παρέχοντας υπηρεσίες tailor-made σχεδίασης και ραψίματος σύμφωνα με τις διαστάσεις, τα υφάσματα και τις χρωματικές προτιμήσεις της αρεσκείας σας.

Με μια επίσκεψη στο φυσικό μας κατάστημα στη Φράγκων 20, οι ειδικοί πατρονίστες της εταιρίας, διαθέτοντας τεράστια πείρα και άρτια τεχνογνωσία στον χώρο της ραπτικής, σας καθοδηγούν προκειμένου να ολοκληρώσετε την ιδανική επιλογή ακριβώς στα μέτρα σας.

Παράλληλα, το κατάστημά μας προσφέρει τη δυνατότητα customized κατασκευής, με επιλογή υφάσματος της προτίμησής σας, καθώς και προσαρμογές σε υπάρχοντα σχέδια που θα διαλέξετε σε:

  • Γαμπριάτικα κοστούμια
  • Απλά κοστούμια
  • Γυναικεία κοστούμια (ακόμα και με φούστα)
  • Παιδικά κοστούμια
  • Φράκο