Μια αληθινή ιστορία παράδοσης στην ανδρική μόδα από το 1990

Για εμάς στο κατάστημα DAVVERO, η ανδρική μόδα είναι κάτι περισσότερο από έναν ενδυματολογικό κώδικα. Γι’ αυτό και πάνω από τρεις δεκαετίες, συντροφεύουμε τις πιο σημαντικές σας στιγμές με κοστούμια και ανδρικά ενδύματα, δημιουργημένα με απαράμιλλη ποιότητα και ξεχωριστή φινέτσα και δηλώνουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι που τα ανδρικά κοστούμια Davvero έχουν συνοδέψει τις πιο λαμπερές στιγμές σας.

Συνδυάζοντας την ραπτική μας παράδοση με σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, το φυσικό μας κατάστημα και το υπερσύγχρονο ραφείο στη Θεσσαλονίκη στην οδό Φράγκων 20, υποδέχονται καθημερινά τις δικές σας στιλιστικές ανάγκες, προσφέροντας άριστη εξυπηρέτηση και μοναδικές δυνατότητες tailoring για ένα άψογο αποτέλεσμα.

Τα ανδρικά κοστούμια Davvero αποτελούν σήμα κατατεθέν για το γαμπριάτικο ντύσιμο. Διαχρονική έμφαση σε ποιότητες & υφάσματα εκλεκτής ποιότητας μαζί με τη διάθεση να καλύψουμε απόλυτα κάθε απαίτηση ενός σύγχρονου άνδρα χαρακτηρίζουν τα ανδρικά κοστούμια Davvero.

Ραφείο

Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται με τον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό η παραγωγική διαδικασία των ανδρικών ενδυμάτων από το στάδιο της σχεδίασης, μέχρι και το στάδιο της παραγωγής.

Μοντέρνα & διαχρονικά γαμπριάτικα κοστούμια

Δείτε Περισσότερα

Υψηλή ποιότητα ραφής με λεπτομέρειες από όλες τις σύγχρονες τάσεις στο ανδρικό κοστούμι συνδυάζονται αρμονικά μαζί με τις δικές σας απαιτήσεις δημιουργώντας ένα μοντέρνο & λαμπερό αποτέλεσμα. Με τις απεριόριστες κατασκευαστικές δυνατότητες που διαθέτει το έμπειρο προσωπικό του Davvero δημιουργούμε το κοστούμι των ονείρων σας όπως ακριβώς το φαντάζεστε για τη μέρα του γάμου σας.

Επωφεληθείτε ακόμα από τις μοναδικές σχεδιαστικές μας ικανότητες και αποκτήστε κατά παραγγελία από το φυσικό κατάστημα, κλασικά φράκο, γραβατόνια και παπιγιόν, προσαρμοσμένα στις δικές σας διαστάσεις με σύνθεση από εξαιρετικά υφάσματα με την υπογραφή από κορυφαίους πατρονίστες.

Κατάστημα Davvero στη Φράγκων 20

Επισκευτείτε το Κατάστημα μας

Φράγκων 20, 4ος Όροφος

Παιδικά κοστούμια παραγγελία

Κατόπιν παραγγελίας υπάρχει η δυνατότητα για κατασκευή σε παιδικό κοστούμι για γάμο. Αυθεντική κατασκευή με όλες τις υψηλές σχεδιαστικές προδιαγραφές προσαρμοσμένες στις ανάγκες που έχει το επίσημο παιδικό ντύσιμο για γάμο.

Γυναικεία κοστούμια business

Επίσης, στις συλλογές μας διατίθενται και γυναικεία κοστούμια επαγγελματικά με εξαιρετική σχεδίαση, που χαρίζουν το επίσημο business look που χρειάζεται κάθε γυναίκα στο γραφείο, ενώ συγχρόνως εξασφαλίζουν άνεση και κομψότητα.

Ανδρικό κοστούμι μπέζ 1560-3085

Πλήρης συλλογή σε ανδρικά ρούχα

Στη συλλογή του Davvero μπορείτε ακόμα να ανακαλύψετε όλα όσα χρειάζεται ένα μοντέρνο ανδρικό ντύσιμο. Ανδρικά ρούχα για όλες τις απαιτήσεις με σακάκια, ανδρικά πουκάμισα, παντελόνια, μπλούζες, παπούτσια καθώς και πλούσια συλλογή σε αξεσουάρ όπως ανδρικές γραβάτες & δερμάτινες ζώνες. Ανδρικά ρούχα σε εξαιρετικές τιμές με την υπογραφή ποιότητας Davvero.

Κατά παραγγελία

Αποκτήστε το στιλ των ονείρων σας! Το κατάστημα Davvero προσφέρει τη δυνατότητα για δημιουργία κατά παραγγελία, παρέχοντας υπηρεσίες tailor-made σχεδίασης και ραψίματος σύμφωνα με τις διαστάσεις, τα υφάσματα και τις χρωματικές προτιμήσεις της αρεσκείας σας.

Με μια επίσκεψη στο φυσικό μας κατάστημα στη Φράγκων 20, οι ειδικοί πατρονίστες της εταιρίας, διαθέτοντας τεράστια πείρα και άρτια τεχνογνωσία στον χώρο της ραπτικής, σας καθοδηγούν προκειμένου να ολοκληρώσετε την ιδανική επιλογή ακριβώς στα μέτρα σας.

Παράλληλα, το κατάστημά μας προσφέρει τη δυνατότητα customized κατασκευής, με επιλογή υφάσματος της προτίμησής σας, καθώς και προσαρμογές σε υπάρχοντα σχέδια που θα διαλέξετε σε:

  • Ανδρικό κοστούμι
  • Παντελόνι
  • Γιλέκο
  • Γυναικείο κοστούμι
  • Παιδικό κοστούμι
  • Γαμπριάτικο Φράκο